Bandaj Fata Premium Silver Magnawell cu Fir de Argint

bandaj-fata-magnawell-germania-1Bandaj Fata Premium Silver MAGANWELL  Cod: MW-5049 | Pret: 109 €

Informatii despre produs: Tesatura unica, cu fibre de argint produsa sub licenta de laboratoarele MAGNAWELL

Magnetizare: 3 magneti circulari bipolari si 4 jumatati de magnet, fiecare avand 440 Gauss tehnologie germana patentata

Bandajul Fata Premium Silver MAGNAWELL  este recomandat in urmatoarele afectiuni:

 • Migrene
 • Dureri de cap
 • Febra
 • Senzatie de lacrimare sau arsura la nivelul ochilor
 • Rinoree sau nas uscat
 • Probleme ale sinusurilor
 • Tulburari de somn
 • Dereglari ale circulatiei sanguine
 • Edeme
 • Afectiuni vasculare
 • Inflamatii ale gatului
 • Ceafa rigida
 • Durere la nivelul gatului si al fetei

Instructiuni de spalare: Spalati manual la 30 garade cu un detergent usor

Garantie : 15 ani

bandaj-fata-magnawell-germania-1

Dr. Verena Breitenbach:

Magnetii echilibreaza eliberarea de hormoni din interiorul creierului, de exemplu serotonina si melatonina responsabili cu ciclul somnului dumneavoastra. Serotonina produce o stare de liniste, fericire si calm. In plus, magnetii intaresc sistemul imunitar si lupta contra infectiilor.

Tulburari Bipolare:

In zilele noastre, din ce in ce mai multi pacienti care sufera de depresie ne spun ca se simt mai bine datorita Bandajului de Fata. Dealtfel, un studiu realizat de un cercetator israelian de la Institutul Tehnion de Tehnologie din Haifa a demonstrat ca magnetii stimuleaza activitatea cerebrala. 50% dintre pacientii depresivi care au fost tratati prin stimulari magnetice transcraniene au inregistrat o imbunatatire semnificativa. In orice caz, trebuie subli-niat ca utilizarea magnetilor in tratarea depresiei trebuie privita ca o masura complementara / alternativa altor forme de terapie.

Migrene:

Exista diverse teorii referitoare la migrena. Unii o atribuie modificarilor substantelor semiochimicale cum ar fi serotonina, altii, modificarii metabolismului celulei iar altii unei reactii inflamatorii. Terapia cu magneti ajuta in toate aceste cazuri. Stimuleaza eliberarea substantelor transmitatoare, reduce edemele si normalizeaza metabolismul.

Dureri de cap, nevralgia occipitala:

Exista inca o multime de incertitudini referitoatoare la durerea nevralgica. Cauza poate izvori chiar din celulele nervoase. Fiecare celula are propriul sau metabolism neintrerupt. Acest lucru produce o activitate bioelectrica cu o tensiune ce masoara intre 60 si 90 de mii de volti. Cel mai mic stimul, cum ar fi schimbarea de temperatura, poate afecta polii care s-au format, neutralizand membrana celulei si cauzand in felul acesta durere. Pentru a aduce polii din nou in pozitia corecta, celulele solicita energie de la metabolismul deja slabit. Fiecare nou atac reduce potentialul membranei iar din acest motiv sensibilitatea creste iar durerea apare mai frecvent si mai acut. Bandajul Fata stopeaza cercul vicios oferind celulei timp pentru a se repolariza. Acest proces este sustinut in mod decisiv de energia magnetica.

Psihic/Tulburari ale somnului/Tensiune nervoasa:

Energia magnetica imbunatateste metabolismul celulei si astfel se sporeste hranirea si detoxifierea celulelor. Celulele creierului functioneaza mai eficient; creste productia de melatonina care induce un somn odihnitor. Drept urmare, calitatea somnului se imbunatateste. In plus, prin purtarea Bandajul Fata, se reduc efectele smogului electronic precum si alti factori externi care afecteaza somnul.

COD-MW-5049-MAGNAWELL-GERMANIA-BANDAJ-FATA-PREMIUM-SILVER

COD-MW-5049-MAGNAWELL-GERMANIA-BANDAJ-FATA-PREMIUM-SILVER-MARTURI