Magazin Magnawell

MAGNAWELL ROMANIA

MAGNAWELL-GERMANIA-2013Bandaje Magnetice Terapeutice cu fir de Argint Magnawell Energetix Germania 

Ţesătura MAGNAWELL® cu fir de argint. Firele de argint sunt produse prin intermediul unei tehnologii speciale, după licenţa producătorului. Argintul pur este acoperit de un strat (film) subţire de poliester transparent. Două astfel de filme sunt conectate în interiorul ţesăturii cu fire de argint Rezultatul este un film subţire cu polyester pe exterior şi argint în interior. Astfel, întreaga suprafaţă a argintului este protejată de aer şi umezeală. în mod normal, expus la oxidare (respectiv la aer) argintul se înnegreşte şi îşi schimbă caracteristicile; în timp ce protejat de polyester îşi poate păstra proprietăţile pentru o perioadă lungă de timp.

  • Argintul protejat prin astfel de metode rămâne activ şi emite ioni de argint.
  • Firul de argint descarcă energia electrostatică acumulată în organism în cursul zilei. Această energie negativă afectează grav organele corpului şi în special pe cele ce suferă des de diferite boli, pe care le acutizează. Ener­gia statică acumulată şi poziţionată pe diferite organe declanşează numeroase boli printre care se numără şi canceruli
  • Ionii de argint ajută la eliminarea viruşilor si bacteriilor, a ciupercilor de piele, elimină mirosurile neplăcute şi ajută la vindecarea bolilor infecţioase ale pielii.
  • TOATE produsele Magnawell* sunt realizate manual!
  • Dotorita procedurii speciale de fabricare, aceste funcţii rămân intacte în materialul textil MAGNAWELL*, care conţine fire de argint, chiar şi după spălarea la 60°C!

​​Sisteme magnetice speciale MAGNAWELL®

Folia magnetică MAGNAWELL® este compusă în proporţie de 90% din pulbere magnetică distribuită uniform şi în proporţie de 10% din polietilenă modificată. Se folosesc numai materiale de cea mai bună calitate. Prin controlul permanent al materiei prime şi a produselor finite este asigurat un maxim de calitate magnetică. Foliile magne­tice MAGNAWELL® nu conţin medicamente şi nu emit radiaţii. Nu au efecte secundare şi prin acestea nu afectează ţesutul sau organe interne precum ficatul, rinichii sau stomacul. Inducţia magnetică ridicată şi puterea câmpului de 780 Gauss se păstreaza timp de ani de zile şi nu suferă îmbătrânire. Câmpurile magnetice pătrund uşor prin piele şi nu produc o supraîncălzire a ţesuturilor. Ele produc mici curenţi turbulenţi ce acţionează întocmai ca un produs stimulativ pentru a elimina blocajele dureroase.

Bandaje Premium Silver-MAGNAWELL® Puterea Revigorantă a Naturii împotriva Durerilor

Cu Bandajele Premium Silver MAGNAWELL® dispuneţi de avantajele căldurii benefice şi de terapia pe bază de câmp magnetic. Corpul dumneavoastră elimină căldura. Aceasta este preluată şi stocată de structura unică a Bandajelor Premium Silver pe bază de câmp magnetic. în plus, magneţii speciali din bandaje, stimulează în mod natural irigarea cu sânge şi dezvoltarea de căldură. După scurt timp, temperatura de sub produsele pe bază de câmp magnetic, creşte cu până la 6°C şi rămâne constantă.